04.04.2024

NENE HATUN 4-6 YAŞ KURAN KURSU'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İlçemiz merkez Nene Hatun 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencilerimiz Filistin'de devam eden zulüm ve insanlık dramı için sessiz kalamadı.

Nene Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri kendi kumbaralarında biriktirdikleri parayı Filistin'e göndermek üzere ilçe müftülüğümüze getirdiler. Öğreticileri Fatma ÖZGÜMÜŞ nezaretinde ilçe müftülüğümüzü ziyaret eden minikler kumbaralarında biriktirdikleri parayı Türkiye Diyanet Vakfı Acıgöl Şubemize teslim ettiler. Ardından bağış makbuzunu ilçe müfütmüz Yaşar ZENGİN'den teslim alan minikler teşekkür ve iyi dileklerle müftülüğümüzden ayrıldılar.

Öğreticileri Fatma ÖZGÜMÜŞ ve Hatice ALTINKAYNAK'a ayrıca yardımcıları Seher GEYGEL'e  öğrencilerimizi yetiştirmede başarılar dileriz.