17.04.2023

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ilçemizde dualarla ve Kur'an Ziyafeti ile ihya edildi.
Acigöl Belediyesi  ve İlçe müftülüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen programla Kadir Gecesi ve Kur'an Ziyafeti programı düzenlendi.
Halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen ve  ulusal kanallarımızdan Kanal68 tv'de canlı olarak yayınlanan programda Merkez  Çarşı Camiinde kıymetli Hocalarımız Muhammet POLAT, Mustafa KIZILCAOĞLU, Kerim ÖZTÜRK ve Mehmet ATICI'nın icra ettikleri Kur'an Ziyafeti ile doruğa ulaştı.
Programın son bölümünde İlçe Müftüsü Yasar ZENGİN okunan hatm-i Şeriflerin, Yasin-i Şeriflerin, dua ve zikirlerin duâsını yaptı.
Aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek #KadirGecesi kutlu olsun . Bu rahmet ikliminde yapılan dua, niyaz ve yakarışların İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.