16.01.2023

Ocak Ayı Personel Mutat Toplantısı Yapıldı

Gündemdeki meseleleri görüşmek, duyuruları personellerimize duyurmak amacıyla her ayın 15'inde yapılan toplantı Ocak ayında Acıgöl Merkez Yeni camimizde yapıldı. Toplantı başlangıcında İlçe Müftüsü Yaşar ZENGİN'in girişimile başlatılan tüm geçmişlerimize okunan hatim ile başladı. Ardından yapılan hatm-i şerifin duası Müftü ZENGİN tarafından yapıldı.

Güncel meselelerin ve iş ve işlemlerle alakalı konular görüşüldükten sonra Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polislerince ''UYUMA'' Uyuşturucu ile Mücadele konulu seminer verildi. Narkotik Polislerince UYUMA adlı geliştirilen mobil uygulama tanıtılarak keyif verici ve uyuşturu maddelerle alaklı personelimiz bilgilendirildi. Uyuşturucu ile mücadele de daima halk ile iç içe olan imam hatiplerimiz, müezzin kayyımlarımız ve dahi tüm hocalarımız bizim en önemli çalışma arkadaşlarımız diyen narkotik şube personelleri, uygulamanın nasıl işlediği neler yapılması gerektiğini personellerimize anlattı.

Toplantı sonunda ilçemize teşrif ederek bağımlılıkla mücade ile ilgili sunum yapan polis memurlarına hediye takdim ederek toplantı sonlandı.