24.08.2022

Kerbela Şehitlerimiz ve Muharrem Ayı Sebebiyle İlçemizde Program düzenlendi.

Acıgöl İlçe Müftülüğümüz ve Acıgöl Belediyesi ile ortaklaşa Muharrem Ayı programı gerçekleştirildi.
Program İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Yarışmada İl Birincisi olan Acıgöl İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ömer ALTUN'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
   Program Kerbela Şehitlerimiz başta olmak üzere Din ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize ithafen, Emirgan Hamidi Evvel Camii Müezzin Kayyımı Aziz Mahmut HARDAL ve Ataköy Ömer Duruk Camii İmam Hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU'nun sela vermesiyle devam etti.
   İlçemiz genelinden davetimize icabet eden hemşehrilerimiz Kültür Merkezi Meydanını doldurdu.
Program Kartal Yeni Camii İmam Hatibi Adem BİLİR, Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin TOPÇUOĞLU hocalarımızın tilavetleriyle devam etti.
Program başta şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimize İlçe Müftüsü Yaşar ZENGİN'in hatim duası ile sona erdi.
   Program sonunda Acıgöl Belediyesi tarafından halkımıza Aşure ikramı yapıldı.
Davetimize icabet ederek gelen başta Kurra Hafızlarımız olmak üzere, gelen tüm vatandaşlarımiza teşekkür ederiz.