16.07.2022

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları yapıldı.

15 TEMMUZ'U UNUTMADIK, UNUTTURMADIK...

15 Temmuz'un 6. Yılında düzenlenen Anma Etkinlikleri kapsamında Ortahisar Beldesinde Şehitlik Ziyareti, Musalla Camiinde Mevlid-i Şerif ve Dua Programı, Merkez Duayeri Camii ve İlçemizin Tüm Camilerinde Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programı yapıldı.

Ürgüp Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Anma Programında  Arpacızade Camii İmam Hatibi Nazim KARAVERLİ Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulunurken, Ürgüp Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Abdurrahim SAYAR, 15 Temmuz şehitlerine ithafen okunan hatimlerin duasını yaptılar.

Ürgüp Müftülüğü İlahi Korosunun sahne aldığı Anma Programın sonunda 00.13'de Kurtuluş Camii İmam Hatibi Kazım ÖZER, ilçemiz camilerinde okunan salalarla eş zamanlı olarak Cumhuriyet Meydanında Sala okudu.

İlçe Müftülüğü personeli, 04.00 - 04.30 arasında Ürgüp Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tuttular.

Geçmişten günümüze vatan,  millet ve mukaddesat uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyoruz.