04.11.2021

Nevşehir İl Müftüsü Sayın Ahmet Celalettin ALTUNKAYA, Ürgüp Ortahisar Kasabası 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü sayın İsmail KARADAVUT ve Kur'an Kursu öğreticisi ile görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen İl Müftüsü Altunkaya, derslere katılıp minik öğrencilerle oyunlar oynayıp sohbet etti.Öğrencilere değişik hediyeler veren Altunkaya, Hz. Peygamberin tarifi ile çocukların Cennet'in Çiçekleri olduğunu vurgulayıp, 4-6 yaş Kuran Kurslarının toplumsal öneme haiz olup, yaygınlaştırılması temennisinde bulundu.

Altunkaya’ya ziyaretlerinde eşlik eden Karadavut, Ortahisar Kasabasında bu yıl hizmete giren 4-6 yaş Kur'an Kursu ve yapılan diğer hizmetler konusunda bilgi verdi.

Karadavut, 8 Kasım Pazartesi resmî açılışı yapılacak olan Reisül Kurra Ahmet Hamdi Efendi Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ile 4-6 yaş Kur’an Kursunun Ortahisar’a kazandırılması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.