19.10.2021

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Ürgüp Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurdunda Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi.

Kuran-I Kerim tilaveti ve meali başlayan programda İlçe Müftüsü Sayın İsmail KARADAVUT, Mevlid-i Nebinin cahiliye karanlığını vahyin ışığı ile aydınlattığını, geleceğimizin teminatı gençlere ve anne, eş ve evlat olarak kadınlara gerçek değerini ancak islamın verdiğini ve insani değerlerimizden “vefa”nın sevgili peygamberimizin inşa ettiği vefa toplumda zirveye ulaştığını ifade ettiler.

Kuran Kursu öğretilerimizin hazırlayıp sunduğu yarışmada öğrencilerimize Başkanlığımızın hazırladığı “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” adlı kitap hediye edildi.

Program, İlçe Müftüsü Sayın İsmail KARADAVUT’un Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Sayın Gülçin GÜLTEKİN’e İlçe Müftülüğümüz adına çiçek takdimi ile sona erdi.

#MevlidiNebiHaftası

#MevlidiNebi