04.06.2024

"Yaz Kur’an Kursları Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

"Yaz Kur’an Kursları Eğitim Seminerleri"

1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan Yaz Kur’an Kurslarının hedeflere uygun etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için görev alacak erkek ve kadın öğreticilere yönelik Eğitim Semineri yapıldı.

İlçemiz Musalla Cami’inde gerçekleştirilen Seminerler, Kur’an-I Kerim tilaveti sonrası İlçe Müftüsü İsmail KARADAVUT’un açış ve selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2024 Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde yapılması gerekenleri içeren dersi ile devam etti.

Seminerin 2. Bölümünde ise Din Hizmetleri Uzmanı Abdurrahim SAYAR “ Problemli Davranış ve Çözüm Öneriler” ve “Sınıf Yönetimi”, İlçe Vaizi Adem SAYLAN “Çocuk ve Gençlerle Etkili İletişim” ve “Mahremiyet ve İstismar” konularında katılımcılara sunum yaptılar.

İlçe Müftüsü KARADAVUT, 2024 yılı Yaz Kur'an Kurslarında görev yapacak Erkek ve Kadın Personele Seminerlerin sonunda muvaffakiyetler temennisinde bulundular.

Kayıt Tarihi: 10 Haziran-8 Temmuz 2024

Eğitim Tarihleri: 1 Temmuz-16 Ağustos 2024

Müracaat: İl ve İlçe Müftülükleri ile Camiler ve Kur'an Kursları

Not: Yaz Kur’an Kurslarımız 4-22 yaş aralığını kapsamaktadır.