14.04.2022

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışma Duyurusu

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışma Sınav Takvimi belli oldu.

İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Erkek Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen Ezan ve Etkili Hutbe Sunumu

• Müracaat: Şartları uygun olan personelimiz, 04 Nisan - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında bağlı bulundukları müftülüklere şahsen müracaat edebileceklerdir.​​​​​​

İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen Bilgi Yarışması

• Müracaat: Şartları uygun olan personelimiz, 04 Nisan - 17 Haziran 2022 tarihleri arasında bağlı bulundukları müftülüklere şahsen müracaat edebileceklerdir.

Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında düzenlenen Proje Yarışması

• Müracaat: Proje yarışmasına katılım şartlarını taşıyan personel, eserlerini 17 Haziran 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar tarihinde arasında bağlı bulundukları müftülüklere / eğitim merkezlerine şahsen müracaat edebileceklerdir. Proje nüshalarında yarışma başvuru süresi sonlandıktan sonra herhangi bir değişiklik ve güncelleme yapılmayacaktır.