Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Af, mağfiret ve arınma vesilesi Berat Gecesi münasebeti ile Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından ilçemiz Musalla Camiinde Berat Kandil Programı düzenlendi.
Detay

Rahmet ve mağfiretin coştuğu üç aylardan Recep-i Şerifin 27. Gecesini şereflendiren Miraç Gecesi vesilesiyle, ilçemiz Musalla Cami'inde Miraç Kandil Programı yapıldı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere ilçemizden yola çıkan gurup, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.
Detay

Ülkemizin 81 ilinde eşzmanlı düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Kudüs'e Dua" temalı Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında aileler ilçemiz Arpacızade Camiinde bir araya geldi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile ilçemizden Umreye gidecek olan Servisli 24 günlük 17. Tur umreci kardeşlerimiz için ilçemiz Musalla Camii'nde "Umre Eğitim Semineri" düzenlendi.
Detay

"Dersimi Seçiyorum Kur’anımı Alıyorum" projesi kapsamında okullarında “Kur’an-ı Kerim” ve “Peygamberimizin Hayatı” derslerini seçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim (Mealli-Mealsiz) hediyeleri İlçe Müftülüğü tarafından ulaştırılıyor.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gidecek olan yürüme mesafeli 15 günlük 6. tur için ilçemiz Musalla Camiinde Umre Uğurlama Programı düzenlendi.