Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü sayın Yakup ÖZTÜRK'ün konuşmacı olarak katılacağı “Peygamberimiz, Cami ve İrşad” konulu konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz...
Detay

12-18 Eylül Ahilik Haftası münasebeti ile İlçe Müftülüğü olarak Duayeri Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. İlçe Müftüsü başkanlığında oluşturulan heyet ile hafta boyu Esnaf Ziyaretleri ile Ahilik Haftası kutlandı.
Detay

Projesi kapsamında İlçe Müftülüğü ve TDV Ürgüp Şubesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte yaz Kur’an kurslarına devam eden yaklaşık 150 öğrenci, Arpacızade Camii ve önündeki Parkta eğlenerek öğrenmenin hazzını yaşadılar.
Detay

Geçmişten günümüze vatan, millet ve mukaddesat uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.
Detay

Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçemizde Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi.
Detay

Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Kadim Oyunlar Şenliği” İlçe Müftüsü sayın İsmail KARADAVUT’un katılımları ile ilçemiz Evka Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.