08.02.2024

İl Müftüsü Kazım Güzel Ürgüp İlçe Müftülüğü Personel Toplantısına Katıldı..

İl Müftüsü Kazım Güzel, 08 Şubat 2024 Perşembe günü Ürgüp İlçe Müftülüğü personel toplantısına katıldı.

İl Müftüleri İstişare toplantısında alınan kararların personele tebliğ edilmesi, Din Hizmetlerinin zamanın ruhuna uygun olarak güncellenmesi, personelin moral ve motivasyonunun artırılması ve aidiyet bilincinin sağlanması, Yaklaşan Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında ilçe müftülüklerince planlanan faaliyetlerin görüşülmesi, İlçe müftülüklerinin personel, idari, mali, eğitim ve din hizmetlerine dair hazırlayacağı brifinglerin görüşülmesi ve gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla, İlçe Müftülükleri Personel Toplantısı ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Kazım Güzel, Ürgüp İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Ziyaret programına İlçe müftülüğünü ziyaret ederek başlayan İl Müftüsü Güzel, Ürgüp İlçe Müftüsü İsmail Karadavut’tan Müftülük çalışmaları ve Vakıf hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Ürgüp İlçe Müftülüğü 2024 yılı Şubat ayı personel toplantısına katıldı. Ürgüp Merkez Musalla Caminde yapılan toplantıya İl Müftüsü Kazım Güzel,  Ürgüp İlçe Müftüsü İsmail Karadavut ve Müftülük personeli ile Ürgüp İlçe Müftülüğüne bağlı İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.