15.03.2023

Doğal Afetler, Olağanüstü Haller ve Kadın.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Nevşehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından İlimiz merkez Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans salonunda program düzenlendi.
Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan konferans İl müftü yardımcısı Nurcan Solak’ın açış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Daha sonra ‘’Deprem, Olağanüstü Haller ve Kadın’’ konulu konferansını vermek üzere kürsüye gelen Kayseri İl müftü yardımcısı Sedanur Sezen ‘’Zor zamanlarda kadın olmak, Merhamet,  Mahremiyet,  Kardeşlik,  Sorumluluk ve Asrın felaketi Deprem bölgesindeki kadınların yaşadığı zorluklar’’  konularına değindi. Program sonunda sayın İl müftü yardımcısı Sezen’e çiçek takdim edildi. Programa İl müftü yardımcısı Nurcan Solak, Kur’an kursu öğreticileri ve Nevşehirli hanımefendiler katıldı.