03.02.2022

Kadınlara yönelik Regaib Kandili programı yapıldı...

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik “Regaib Kandili Özel” programları düzenlendi.

Müslümanlar için büyük öneme sahip olan ve Recep, Şaban, Ramazan aylarını kapsayan üç ayların habercisi Regaib Kandili dolayısıyla Nevşehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu öncülüğünde Kur'an Kursları ile ortaklaşa Nevşehir Merkez Hz. Ömer ve Mehmet Avlanmaz Camileri ile Sulusaray Kasabası Sultan Alattin Yeni Camii’nde kadınlara yönelik program düzenlendi.

Programa, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Asuman Turgut, İl Vaizleri Hatice Bahacan ve Selva Özelbaş, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.

Nevşehir Müftülüğü Kur’an kursu hocaları tarafından Kur`an-ı Kerim, salâvatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Regaib Kandili Özel Programları, İl vaizleri Asuman Turğut, Hatice Bahacan ve Selva Özelbaş’ın sohbeti ile devam etti.

Programlar, yapılan dua ve ikramlarla sona erdi.