30.12.2021

Vali, AK Parti Heyeti ve Belediye Başkanından Kur’an kursuna ziyaret...

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, geçtiğimiz günlerde tadilatı tamamlanarak hizmete açılan Üftade Yatılı Kız Hafızlık Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Vali Becel, AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, AK Parti Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe ile Belediye Başkanı Savran Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Üftade Yatılı Kız Hafızlık Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler ve kursiyerlerle bir araya gelen Vali Becel, hafızlığın önemine dair bir söyleşi gerçekleştirdi.

Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, kursta yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Becel, AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, AK Parti Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe ile Belediye Başkanı Savran, Kur’an kursunda emeği olan herkese teşekkür etti.