14.10.2021

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu’ndan İl Müftüsü Altunkaya’ya Ziyaret...

Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette, kurumlar arası işbirliğinin önemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Müftü Altunkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri için 81 ilden Nevşehir’e gelen öğrencileri taşıyan otobüsün karıştığı kazada yaralanan öğrenciler adına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, misafirperverliğinden dolayı Müftü Altunkaya’ya memnuniyetini ifade etti.