16.09.2021

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Nevşehir’de...

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

Vali Becel’i makamında ziyaret eden Bircan, Hac ve Umre Hizmetleri hakkında bilgi verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Vali İnci Sezer Becel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bircan’a teşekkür etti.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’a valilik ziyaretinde İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya da eşlik etti.

Valilik ziyaretinden önce il müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İl ve İlçe Müftülüklerimizce yürütülen hizmetler hakkında İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya’dan bilgiler aldı.