29.03.2021

Engelli Kardeşlerimize Yönelik Çevrimiçi Program Yapıldı…

“Ramazan ve Ramazana Hazırlık” konulu Mart Ayı “Engelli Kardeşlerimizle Yönelik Çevrimiçi Sohbet Programı” zoom üzerinden yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından yıl boyu devam edecek olan ve her ayın son haftası düzenlenen “Cami Engelli Buluşması” programı pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve moderatörlüğünü İl Engelli Koordinatörleri Vedat Çiğdem ile Birgül Dilber Dursun’un yaptığı, Merkez Paslanmaz Camii İmam Hatibi Muhammed Fatih Duruş’un işaret diline çevirdiği program Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın “Ramazan ve Ramazana Hazırlık” konulu sohbeti ile devam etti.

Programa, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş’ın yanı sıra çok sayıda engelli kardeşimiz online olarak katıldı.