14.01.2021

Bircan, İl Müftüleriyle Video Konferans Üzerinden Görüştü…

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından il müftüleri ve il müftü yardımcılarının katılımıyla çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın başkanlığında yapılan bilgilendirme ve istişare toplantısına İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya başkanlığında müftü yardımcılarımız ile Hac ve Umre Şube Müdürümüz Süleyman Erdem katıldı.

Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün pandemi sürecinde devam eden hizmetleri hakkında bilgilendirme, fikir alışverişi ve durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda salgın sürecinde Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları değerlendiren Bircan, Covid-19 salgını nedeniyle olağanüstü bir süreç yaşandığını ifade ederek, bu süreçte topluma hizmet noktasında yapmış oldukları çalışmalarla gösterdikleri özveri ve gayret için il müftülerine teşekkür etti.