17.01.2020

"Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğretenlerinizdir." Minik öğrencilerin Kur’an okuma sevinci

Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı  Ebu Eyyüb El-Ensari Kur’an Kursu ile Acıgöl İlçe Müftülüğüne bağlı Nene Hatun Kur'an Kursu’nun 4-6 yaş grubu sınıflarında eğitim gören minik öğrenciler, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Ebu Eyyüb El-Ensari Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında eğitim gören 13 öğrenci ile Nene Hatun Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında eğitim gören 15 öğrenci elif-ba eğitimini tamamlayarak Kur'an-ı Kerim okumaya başladı.

Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için çok hevesli olduklarını belirten Kur'an kursu öğreticileri, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini söylediler.

Azimli çalışmaları sonucunda büyük başarı göstererek Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrencileri, velileri ve kurs öğreticilerini kutluyoruz.

Çalışmalarından dolayı Kur'an kursu hocalarımıza teşekkür ederiz.