28.05.2019

Gençlik koordinatörlüğünden öğrenci ve ailelerine iftar

Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde öğrenci ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Şeyh’ül Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nda düzenlenen programda iftardan önce öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Yakup Öztürk, şunları söyledi: “Ramazan rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Aynı zamanda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kaynaşma ayıdır. İftar vesilesi ile bir arada bulunmanın, paylaşmanın ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Nevşehir’imizdeki bütün gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezinde gençlik merkezimizi açtık. İnşallah bu gençlik merkezimizde gençlerimize millî ve manevi değerleri vermek, kendi medeniyet anlayışımızı onlara aktarmak istiyoruz.”

İftar programına İl Müftüsü Yakup Öztürk ve eşi, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri, Tekvando antrenörü Evliya Demir ve öğrencileri ile ailelerinin yanı sıra üniversiteli gençler katıldı.