08.03.2019

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’tan İl Müftülüğüne Ziyaret

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Regaib Kandili dolayısıyla İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

Ziyarette; İl Müftüsü Yakup Öztürk hazır bulunurken, Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Mehmet Besim İsmail Efendioğlu ve Müfettiş Sadullah Aksoy da hazır bulundu.

Regaib Kandili ve Üç Aylar dolayısıyla Müftülüğe ziyarette bulunduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Tüm Nevşehirli hemşerilerimizin ve İslam âleminin, Regaib Kandilini ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam âleminin ve insanlığın barışına, huzuruna, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum” dedi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk ise, Vali İlhami Aktaş’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, tüm din görevlileri adına teşekkürlerini iletti.