28.10.2022

Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlık sınav duyurusu...

İlimiz ve ilçe müftülüklerimize bağlı camilerde, İmam-Hatip veya Müezzin-Kayyım olarak görev yapmakta iken, askerlik, aylıksız izin, yurtdışı görevlendirme, geçici görevlendirme vb. nedenlerle görevden ayrılan/ayrılacak olan veya uzaklaştırılan cami görevlilerinin yerine ilgi kanun, yönetmelikler ve yazı uyarınca yarışma sınavı ile açıktan Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlık sınavı yapılacaktır

1. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvuru formunu doldurarak istenen belgelerle birlikte  31.10.2022-14.11.2022  tarihlerinde  saat  10.00-15:30  arası  İl Müftülüğüne şahsen müracaat  edeceklerdir.  (Adaylardan  istenen  belgeleri  getirmeleri  halinde,  yurtdışından  veya askerlik  görevini  yerine  getirmekte  olanlardan  sınava  başvuracak  adaylar  adına  üçüncü şahıslar başvuru işlemini yapabileceklerdir.)