24.03.2022

İlçe müftülüğümüz "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Etkinlikleri

İlçe müftülüğümüz "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’’ adlı kompozisyon yarışması düzenlemiştir.
       Düzenlenen yarışmada birinci Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Doğan SAPMAZ, ikinci Hacıbektaş-ı Veli Ortaokulu Öğrencisi Yiğit efe TAŞDEMİR, üçüncü Karaburna Köyü Ortaokulu öğrencisi Sedanur KÖSE olmuştur.
      Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Müftümüz Mustafa BAHACAN ve İlçe Vaizimiz Muhammed Şevki SARI tarafından verilmiştir.