09.03.2020

Nevşehir İlçe Müftüleri Toplantısı

2020 yılının mart ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında ilçemizde yapıldı.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Ali BİNGÜL, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa BAHACAN, Ürgüp İlçe Müftüsü A.Muhammed ÇINAR, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN, Derinkuyu İlçe Müftüsü Selami KURT, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İLBAHAR, Acıgöl İlçe Müftü V. Mevlüt ERASLAN, Kozaklı İlçe Müftü V. Fatih ERÇİN katıldı.

Toplantıda, ''250 Bİn Şehidimize 250 Bin Hatm-i Şerif Okuma Kampanyası'', ''Camilerde Kur'an Öğretimi Hafta Sonu Kursları Programı'', konulu yazıları başta olmak üzere çeşitli konular görüşülerek istişare edildi.

Toplantıda il ve ilçeler arasındaki diyalog ve hizmet akışının daha verimli sürdürülmesi noktasında ilçe müftüleri görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.