18.11.2019

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Hacıbektaş’da

Hacıbektaş İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinliğine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan,Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Konferans Salonunda Hacıbektaşlılar ile bir araya geldi ve "Peygamberimiz ve Aile" konulu bir konferans verdi.

Konferans sonunda ilçe müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İlçe Müftülüğünce yürütülen hizmetler hakkında İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan’dan bilgiler aldı.

İlçede yaptıkları çalışmalardan dolayı memnuniyeti ifade ederek İlçe Müftüsü Bahacan’a teşekkür etti. Bundan sonraki yapılacak hayırlı hizmetler için başarılar diledi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Nevşehir programını Hacı Bektaş Veli Müzesi ve türbesini ziyaret ile bitirdi.