29.11.2017

KARAVEZİR İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KURŞUNLU (SEYİT MEHMET PAŞA) CAMİİNE ZİYARET

İlçemiz Merkez Karavezir İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Öğretmenleri Osman AKGÜL hocamızın rehberliğinde Merkez Kurşunlu (Seyit Mehmet Paşa) Camiini ziyaret ettiler.

Kurşunlu Camii Uzm. İmam-Hatibi Hafız Hüseyin DÜZGÜN hocamız caminin tarihi hakkında kısa bir bilgi aktarımı sonrası, minik ziyaretçilere camilerin hayatımızdaki yeri, önemi hakkında nasihatlarda bulundu. Ziyaretleriyle Camilerimizi şenlendiren minik ziyaretçiler daha sonra camiyi dolaşarak ziyaretlerini tamamladılar. Yüce Rabbimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza O'nun rızasına uygun bir yaşam, sağlıklı ömürler, derslerinde ve hayatlarında başarılar nasip etsin.