11.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Derinkuyu Müftülüğümüzce

"Peygamberimiz, Cami ve İrşad"

temalı konferans düzenlendi.

Derinkuyu Belediye Düğün Salonunda düzenlenen program, Nevşehir Merkez Yeni Camii İmam-Hatibi Ahmet TOPRAK hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Merkez Çorapçıoğlu Camii İmam-Hatibi Nizamettin Öz hocamızın da ilahi ve kaside okumasıyla başladı.

"Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu konferans programi düzenlendi.

Programımıza İlçemiz Kaymakamı Sayın Esra DEMİRTAŞ, Belediye Başkan Vekilimiz, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin ALTUNKAYA, İl Müftü Yardımcısı Selami KURT, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Yakup ÖZTÜRK, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum amirleri, Muhtarlarımız, din görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Program emekli din görevlileri ve hayır sever kardeşlerimize plaket takdimiyle sona erdi.