10.06.2022

HACI ADAYLARI SEMİNERİ

Resûl-i Ekrem (s.a.s)’in hadislerinde “Hacca gidenler ile umreye gidenler, Allah’ın elçileridir. Allah’a dua ederlerse, Allah onların dualarını kabul eder ve Allah’tan günahlarının bağışlanmasını isterlerse Allah onların günahlarını bağışlar.” müjdesine nail olabilmek ümidiyle kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarımıza “2022 Hac Hazırlık Kursu” semineri düzenlendi.
İlçemiz Merkez, Kasaba ve Köylerinden hacca gidecek hacı adaylarımiza yönelik Müftülüğümüz hizmet binasında düzenlenen seminerde İlçemiz Müftüsü Can Uyguner GÜLSEVEN, Fatih Kur'an Kursu Öğreticisi Rabia ARI ve Sağlık Memuru Emine ÜÇKUŞ tarafından hacca hazırlık ve temel sağlık konularında eğitimler verilerek hac yolculuğuna hazırlık eğitimleri tamamlandı.