18.03.2022

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü

Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı İlçemiz Müftülüğü tarafından organize edilen  "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Şairimiz'in dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yaşatmak amacıyla "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temalı ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yazma yarışmasında dereceye girenler belli oldu.
Ortaokul öğrencileri arsı kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren öğrenciler,
-Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu Öğrencilerinden Eslem Varol 1. (Birinci)
-Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu Öğrencilerinden Muhammed Yahya Alas 2. (İkinci)
Müftülüğümüz tarafından  yapılan  yarışmada birinciye 300 TL, ikinciye 200 TL ödül verilmiştir.
Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.