03.02.2020

Nevşehir’den İdlib’e 3 tır yardım malzemesi gönderildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun Projesi" kapsamında Nevşehir İl Müftülüğü öncülüğünde Kavak kasabasında toplanan 2 tır patates,1 tır un toplam 3 Tır insani yardım malzemesi, İdlib'de ki savaş mağduru din kardeşlerimize gönderilmek üzere yola çıktı.

Uğurlama Törenine İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kavak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanları Doğan Algül ve Şahin Aksu ile yardımda bulunan Hayırseverler,  Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir İl Müftülüğü ve T.D.V Nevşehir Şubesinin öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen 50 ton Patates Hatay Cilve gözü sınır kapısına ve 15 ton Un ise İdlib’de ki çadır kentlerde kalan savaş mağduru din kardeşlerimize gönderildi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk, yardımda bulunan hayırsever işadamlarına teşekkür etti ve hayırların devam etmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı dua ile yardım tırlatı uğurlandı.