13.10.2019

Nevşehir’de Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler, “Barış Pınarı Harekatı'na” katılan Mehmetçik için dua etti

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Nevşehir’deki Kur’an Kurslarında Fetih Suresi okunarak dualar edildi.

İl Müftümüz Yakup Öztürk, "Barış Pınar Harekâtına" destek amacıyla Üftade Kız Kur’an kursunda yapılan dua programına katıldı.

Öztürk, “Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru ve mazlumların selameti için başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı' operasyonunda Kahraman Ordumuzun muvaffakiyetlerini diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim muzaffer eylesin” dedi.

Program, İl Müftümüz Yakup Öztürk 'ün , "Barış Pınarı Harekatı’nda” görev alan kahraman Mehmetçiklerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.