10.12.2017

KUTSAL BELDELERE YOLCULUK BAŞLADI.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2017-2018 Umre Organizasyonunu tercih ederek İlçemiz Müftülüğüne kayıt yaptıran umrecilerimizin kutsal beldelere 24 günlük yolculukları başladı...

İlçemiz Abuşağı Köyü Yukarı Camii İmam-Hatibi Osman KALAY Başkanlığımızın Umre Organizasyonu hakkında yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bilgilendirdiği Abuşağı ve çevre Köyler ile ilçe merkezimizden kutsal beldelere umre ziyaretine gitmek isteyenlerden oluşturduğu 33 kişilik gruba Din Görevlisi olarak görevlendirildi.

24 gün sürecek umre yolculuğu öncesi 10/12/2017 Pazar günü yatsı namazına müteakip İlçe Müftümüz Talat İLBAHAR'ın katılımıyla uğurlama programı düzenlendi.Yoğun bir kalabalığın iştirak ettiği programda Müftü İLBAHAR umre ziyareti hakkında bilgi verdi.

Programın ardından Telbiye,Tekbir ve salavatlar eşliğinde Abuşağı köyünden Kayseri Havalimanına umrecilerimiz uğurlandı.