02.08.2016

İLÇEMİZDE TESBİH NAMAZI

ACIGÖL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

DEMAKRASİ NÖBETLERİ “TESBİH NAMAZI”

"Seccadeni al gel" sloganıyla gerçekleştirlen dün geceki etkinlik Acıgöl' lü vatandaşların  yoğun katılımıyla sonuçlandı.

Halkın herkesiminden insanların katıldığı etkinlikte İlçe Kaymakamı Mustafa Çakır, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,  İlçe emniyet Müdürü Musa Altın, Garnizon Komutanı Ercüment Uyan İlçe Müftü vekili Salih Açıkgöz ve Ak Parti İlçe başkanı Ramazan Gül'de Seccadeni Al Gel etkinliğinde Acıgöl halkını yanlız bırakmadılar.

Etkinlik,İlçe imamlarının  katılımıyla Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahiler okundu. Aziz Milletimizin Demokrasi Nöbetinde olduğu gibi safları sık tutarak birlik ve beraberlik içerisinde tıpkı Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi Omuz omuza Tesbih namazı kılındı.

Etkinliğe yaklaşık 1500 kişi katıldı. Osmanlı caddesinin trafiğe kapatıldığı alanda Erkekler önde bayanlar ise Acıgöl İlk öğretim okulunun önünde saf tuttular.

Akabinde birlikte Tek Bayrak ,Tek Millet, Tek Vatan ve Tek Devlet adına ülkemiz, milletimiz ve şehitlerimiz için İlçe Müftü vekili Salih Açıkgöz tarafından dualar edildi.

Böyle bir etkinliğin düzenlenmesi vatandaşları memnun etti.