14.10.2018

Kosova Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Reshat Maxhiti Başkanlığındaki Din Görevlisi Heyeti Nevşehir'i Ziyaret Etti

Kosova Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Reshat Mexhiti başkanlığında, Prizren Müftüsü Besim Berisha ve Prizren Müftülüğü yönetim kurulu din görevlileri Nevşehir'i ziyaret etti.

Türkiye’de değişik illerde ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Kosova Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Reshat Mexhiti başkanlığında din görevlisi heyetine İl Müftülüğü ev sahipliği yaptı.

Konuk heyete Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve Nurcan Solak eşlik etti.

Nevşehir Polis evi lokantasında verilen öğle yemeğinin ardından Nevşehir’i ve Kapadokya’yı tanıtan İl Müftüsü Öztürk; ziyaretlerinden çok memnun kaldığını ifade etti.

Kosova Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Reshat Mexhiti ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını belirterek İl Müftüsü Öztürk'e teşekkür etti.