09.10.2018

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden İl Müftülüğüne Ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür ve öğrencileri “1-7 Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten İl Müftüsü Öztürk, Okul müdürü Veli Sağır ve öğrencileri temsilen gelen öğrencilere nazik hareketlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müftüsü Öztürk, Öğrencilere “hedefinizi yüksek tutun, planlamanızı yapın, azmedin, gayret edin sonrada Allah’a tevekkül edin. Göreceksiniz ki Allah sizi hedefinize ulaştıracaktır. Çünkü Allah işini güzel yapanların mükafatını zayi etmez” tavsiyelerinde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü ve öğrencileri temsilen gelen öğrenciler bu güzel karşılamasından dolayı İl Müftüsü Öztürk’e teşekkür ettiler ve tüm Din Görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiler.

İl Müftüsü Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür ve öğrencilerine teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan çeşitli kitaplar hediye etti.