16.04.2018

Türkiye Diyanet Vakfı Tarafından “Yükümüz Kardeşlik” Kampanyası Çerçevesinde Suriye ye 1 Tır Yardım Daha Gönderildi

Nevşehir Merkez Lale Sanayi Camii önündeki meydanda Öğle Namazı çıkışı Hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen 25240 Kg. Patates taşıyan 1 TIR daha Afrin’ e dualarla uğurlandı.

Uğurlama Törenine İl Müftü Yardımcısı Nazım Haksever, yardımda bulunan Hayırseverler,  Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir İl Müftülüğü ve T.D.V Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen 25240 Kg. Patates taşıyan TIR Kilis üzerinden Afrin de ki çadır kentlere gönderildi.

İl Müftü Yardımcısı Nazım Haksever, yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti ve hayırların devam etmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Nazım Haksever’in yaptığı dua ile yardım TIR’ı uğurlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müftüsü Öztürk, “yardım konusunda çok duyarlı davranan Nevşehir’ li hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Allah zayi etmeyecektir. Allah hayırlarınızı kabul eylesin. Daima veren el eylesin, alan el olmadan muhafaza eylesin” dedi.