22.01.2018

Sabah Namazında Kurşunlu Camii Doldu Taştı

Afrin’ de düzenlenen "Zeytin Dalı Harakatı" İçin Tüm Camilerde Fetih Suresi Okunup Dualar Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" nın zaferle sonuçlanması için Nevşehir genelindeki camilerde kılınan Yatsı ve Sabah namazlarında Mehmetçik'e dua edildi.

Sabah namazında Kurşunlu Camiinde bir araya gelen Nevşehirliler camiye sığmadı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda kılınan sabah namazının ardından İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’ın okuduğu Fetih Suresinden sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk Afrin’deki “Zeytin Dalı Operasyonu” na katılan Şanlı ve Kahraman Askerimiz ve Ordumuzun muvaffakiyeti için dua etti.

Duaların ardından vatandaşlara Çorba ikramında bulunuldu. Programdan memnun olan vatandaşların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Nevşehir İl Müftülüğü olarak, Yapılan Duaların kabulünü ve Ordumuza zaferler nasip eylemesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.