15.11.2017

Nevşehir İlçe Müftüleri Toplantısı Gülşehir’ de Yapıldı

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe Müftüleri eksiksiz  katıldı. İlçe Müftüleri Toplantıya ev sahipliği yapan ve aynı zamanda göreve yeni başlayan Gülşehir ilçe Müftüsü Talat İlbahar’ a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Müftümüz Yakup Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat tarafından gündemin okunması ile devam etti.

İlçe Müftüleri toplantıda, 2018 yılı eylem planı üzerinde mütalaa ve müzakerelerde bulundular. 2018 yılında rutin hizmetler yanında; Kadına şiddet, çocuk yaşta evlilik, çocukların dini ve manevi eğitimleri, gençlik sorunları, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele, engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımıza maddi ve manevi destek, öksüz ve yetimlere maddi ve manevi destek, ilimizdeki muhacirlerin sorunlarına maddi manevi destek, gençliğin milli ve manevi değerlerle yetişmesi ve 4-6 yaş grubu Kuran Kurslarının yaygınlaşması gibi konularda plan ve projeler yapıp uygulama kararı aldılar.

Yeni Atanan ve göreve başlayan Gülşehir ilçe Müftüsü Talat  İlbahar ziyaretten ve toplantının  ilçesinde yapılmasından memnun olduğunu belirterek İl Müftüsü Öztürk ve İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’a , Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan’a , Acıgöl İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu’ ya , Derinkuyu İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen’e , Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan’ a, Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit’e ve Ürgüp İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar’a   teşekkür etti.

İlçe müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı son buldu.