06.11.2017

Nevşehirli Şehit Polis Memuru Semih Turgut İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ’ ın öncülüğünde  Nevşehir İl Müftülüğü tarafından, Tüm Şehitlerimize ithafen Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Semih Turgut’ un şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle  Merkez Kurşunlu  Camiinde Mevlid-i Şerif okundu ve dualar yapıldı.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Nevşehir Müftülüğü İlahi Ekibi tarafından Mevlid-i Şerif, İlahiler ve Aşr-ı Şerifler okundu.

Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehit Babası Kemal Turgut, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü  Yakup Öztürk’ ün  , yaptığı dua ile program sona erdi ve Cuma namazına geçildi.

Şehidimize vefa göstergesi olan mevlidi şerifin okunması ve yapılan ikramlardan dolayı vatandaşlar çok memnun kaldıklarını belirterek katkısı olanlara teşekkür ettiler.