25.05.2017

RAMAZAN AYI ÖNCESİ PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında İl Müftülüğü ek hizmet binası toplantı salonunda, 25.05.2017 Perşembe günü personel toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya İl Müftü Yardımcıları Nazım Haksever ve Ahmet Özvarinli, Din Hizmetleri Kısım Şefi Mustafa Özer, Personel ve İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Yayla, İmam–Hatipler ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Toplantıda; Ramazan ayıyla ilgili konular ağırlıklı olarak ele alınırken, Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı Ramazan ayı talimatıyla ilgili personele bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca toplantıda; Ramazan ayınca camilerde alınacak tedbirler, iftar çadırlarında görevlendirilecek personel, hatimle namaz kılınacak camiler ve her camide mukabele okunması konuları ele alındı.

2017 YILI MAYIS AYI KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

İlimiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile Mayıs ayı mutat toplantısı İl Müftümüz Yakup Öztürk’ün başkanlığında, 25.05.2017 Perşembe günü gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ek hizmet binası toplantı salonunda yapılan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle İlimizdeki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.

Toplantı sonrası İl Müftümüz Yakup Öztürk’ün, genel bir değerlendirme konuşması yaptı, personelin görüş ve önerilerini de dinledi.