25.05.2017

HACI ADAYLARINA SEMİNER DÜZENLENDİ

İl Müftülüğü tarafından 2017 yılı Hac Organizasyonunda hacca gidecek hacı adaylarımıza yönelik, 08-09-10 Mayıs 2017 tarihlerinde “Hac Öncesi Eğitim Semineri” düzenlenmişti.

Düzenlenen seminere farklı sebeplerden dolayı katılamayan hacı adaylarına da Telafi Kursu düzenlendi.

Seminer, yeni Müftülük Hizmet Binası Hac Toplantı Salonu’nda 23.05.2017 tarihinde 14.00-17.30 saatleri arasında İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Hac ve Umre Şube Müdürü Mehmet Şaban Yılmaz tarafından verildi.

Müftü Öztürk, “Haccın Önemi” konusunu, Müdür Yılmaz’ da “Teknik Bilgiler” konusunu işledi.

Müftü Öztürk; Değerli hacı adaylarımıza şimdiden huzurlu bir yolculuk, makbul ve mebrur hac yapmalarını diliyorum” dedi.

Hacı adayları, Müftü Öztürk ve Müdür Yılmaz’a teşekkür ettiler ve Yeni Müftülük Binasın hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundular.