19.09.2016

NEVŞEHİR KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN OKUDUĞU HATİM DUASI, KAHRAMAN ŞEHİDİN KABRİ BAŞINDA YAPILDI

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Heyeti, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etmek ve Nevşehir Kur’an Kursu öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şerifin duasını yapmak üzere Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine gitti.

İl Müftüsü Yakup Öztürk Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ın rehberlik ve refakatinde yaptığı ziyarette kahraman şehidin kabri başına gelerek, Kur’an kursu öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şerifin duasını yaptı.

Duaya Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Nevşehir Müftü Yardımcıları Nazım Haksever, Yaşar Bolat, merhum şehidin kardeşi ve vatandaşlar katıldı.